KOCAELİ / GÖLCÜK - Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu

HAFIZLIK İCAZET TÖRENİMİZİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

29 Hafız Öğrencimizin İcazet Merasimini

29 Temmuz'da Çok Değerli Konuklarımızla Gerçekleştirdik!!!

İlkini gerçekleştirdiğimiz Hafızlık Icazet Merasimi, Okul-Kur'an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi Projesinin Başarıya Ulaştığının Göstergesidir!

Programımız Kurra Hafızların Kur'an-ı kerim Tilavetleriyle başladı. Birbirinden değerli konuklarımızın selamlama konuşmaları ardından Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın konuşmasıyla devam etti. Hafız öğrencilerimiz muhteşem sunum ve tekbirlerle salonda yer aldılar. Her bir öğrencimiz Kur'an-ı Kerim Tilavetinde bulundu. Reisü'l Kurra Mustafa Demirkan hocanın dualarına "AMİN"lerin ardından hafız öğrencilerimize hediye takdimiyle program sona erdi. Programa katılan tüm halkımıza törenimizin gerçekleştirildiği Hacı Fatıma Kahraman Camii'nde ve okul bahçesinde yemek ikramında bulunuldu. Hafız ailelerimiz kendilerine ayrılan özel masalarda Tasavvuf Musikisi eşliğinde ağırlandı. Emekler ve gayretler annelere gül ile babalara gurur ile hafızlarımıza umre ödülüyle taçlandırıldı.

ELHAMDÜLLİLLAHİ RABBİ'L ALEMİN !

Bu önemli ve değerli günde, bu mutluğumuza ortak olan bizleri katılımlarıyla onurlandıran;

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a,

Resiul kurra Mustafa Demirkan'a,

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a,

Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'a,

Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a,

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e,

Kocaeli Vali Yardımcısı ve Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada'ya,

Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus'a,

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen'e

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen'e,

Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan'a

MİKAV Onursal Başkanı Şevki Yılmaz'a

Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'na

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu'ya

Bilhassa Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert'e

Bilhassa Gölcük Mütfüsü Emin Yılmaz'a

Okul Müdürlerimize, Müftülük amir ve memurlarına ayrıca Hacı Fatma Kahraman Camii İmamı Hızır Hatipoğlu'na şükranlarımızı sunarız.

29-08-202329-08-202329-08-202329-08-202329-08-202329-08-202329-08-202329-08-202329-08-2023

Yayın: 29.08.2023 - Güncelleme: 29.08.2023 15:37 - Görüntülenme: 166