eTwinning W.O.L.F. Projemize Kalite Etiketi

Projeyi gerçekleştiren Sinan Sarıtaş, Ruken Sezen, Damla Ay ve Merve Sargın öğretmenlerimiz ve öğrecilerimiz büyük çaba ve gayret sonucunda kalite etiketi almayı başarmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Projede başarıya ulaşan öğretmenlerimiz sonucu şu şekilde özetlediler:

Bu projeyle birlikte; öğrencilerin özerkliğini, bağımsızlığını ve girişimciliğini; sağlıklı ve dengeli beslenme şekli konusunda farkındalığı; bilinçli   tüketim , sağlıklı  beslenme, fiziksel  hareketler  üzerine  bilinçli olmayı; eleştirel düşünmeyi; öğrencilerin beceri ,yeterliliklerini, grup ve bireysel çalışma becerilerinin gelişimini; işbirlikçi çalışma becerilerinin gelişimini; teknoloji kullanma becerilerinin gelişimini; bilişsel ,yaratıcı düşünme ve özgüven becerilerinin gelişmesini sağladık.özellikle uzaktan eğitim döneminde devam eden projemizle bu süreçte  okul dışında devam eden çalışmalarımıza katılarak; öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla iletişim kurarak sorumluluk, işbirlikçi çalışma ve yardımseverliğe ek olarak zorunlu evde olunan bu süreçte keyifle vakit geçirme şansına sahip oldular.Bu hedeflere öğrenme sorumluluğunu öğrenciye vererek, işbirlikçi çalışmaya yönlendirerek ve bir sorun veya soruyla karşılaştıklarında sadece yönlendirici sorularla, direkt açıklama yapmadan bilgiye sabır ve araştırmayla kendilerinin ulaşmasına ve ulaştıkları bilgiyi paylaşmalarına yönlendirerek ulaştık.

Yayın: 01.10.2021 - Güncelleme: 01.10.2021 12:36 - Görüntülenme: 287