Hicri Yılbaşı Programı Okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Programda Şevki Yılmaz Hocamızın Hicret ve Hicri Yıl Konulu Sohbeti ve duası da yer aldı.

Program sonrası misafirlere aşure ikram edildi.

İslam´ın Muhaıfzı gençler Oruçlarını büyük bir istikrar ile tutmaya devam ediyor

Ebru derslerimiz öğrencilerin heyecan ve istekleri ile devam etmektedir.

May

Çarşamba günü okulumuza teşrifleri ile öğrencilerimizi ve bizleri mutlu eden Şevki YILMAZ hocamız ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Sosyal etkinlikler bünyesinde Vefa Günleri " Öncü Şahsiyetler " Etkinliğini gerçekleştirdik.

Okulumuza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Şevki YILMAZ hocamızın "Milli Değerlerimiz ve Ümmet Bilinci, Müslüman Modeli Güvenilirlik ve Kardeşlik" konularında yapmış olduğu kıymetli sohbetinden öğrencilerimiz istifade etti.

Oku,düşün , anla,yaşa!

Kandilimiz hep yansın,hiç sönmesin...

Nis

Okulumuz müdür Yardımcısı Ruken Sezen çok amaçlı salonumuzda tüm öğrencilerimize yönelik Değerler Eğitimi Birlikte Yaşama Kültürü bünyesinde Adab-ı Muaşeret Rehberlik semineri verdi.
Pansiyon kültürü ve kuralları üzerine öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
Adab-ı Muaşeret Projesi tüm yönleriyle devam edecektir..

Nis

Geleneksel şifa ve diriliş gecelerimiz perşembe akşamları velilerimizin desteğiyle hızla devam ediyor. Bu vesileyle gönüllülük esasına göre velilerimiz öğrenciletimize ikramda bulunarak hem kendi evlatlarını motive ediyor hem öğrenciletimize kendi elleriyle ikramda bulunarak büyük bir aile olduğumuzu pekiştiriyor bu vesileyle hoşça vakit geçirilerek okul aile birliğimiz daha da kuvvet buluyor

Hafızlığını tamamlayan Eyüp DOĞANER´e hediyesini takdim ettik

Halk oyunları ilçe elemelerinde birinci seçilen grupta performans gösteren öğrencimiz Harun DEMİRCAN.

Kazanım değerlendirme sınavı birincileri;

5/A Osman BALTACIOĞLU

5/B Talha SOFUOĞLU

6/A Ömer ARTUL

7/A M.Ali ARI

Kocaeli Afad ekibi işbirliğiyle okulumuzda deprem tatbikat ve tahliyesinden önce bilinçlendirme semineri yapıldı.

Ardından 1.1 dakikada tahliye gerçekleştirildi.

Afad ekibine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.