Şbt

Fen Bilimleri dersi öğretmenimiz Emrah Demirci,  laboratuvarda işlediği derslerin daha dikkat çekici olduğunu öğrencileri derse daha çok odakladığını belirtti.

LGS'ye hazırladığımız öğrencilerimizde motivasyonu ve tempoyu düşürmüyoruz! Yarı yıl soru çözüm kampımız oldukça verimli geçti.

Taksim Camii İmam Hatibi Hafız Abdullah Özkan ile Hafızlık Üzerine Söyleşi

Şbt

Akıl oyunları ile öğrencilerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor.

KIŞ KAMPIMIZI YUVACIK DİRİLİŞ KAMPINDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ

Prof. Dr. Halis Aydemir ile Söyleşi

Haftanın Ayet ve Hadisi öğrencilerimiz için seçiliyor ve LCD ekranda sergileniyor.

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

-28 EKİM 2021-

4006 TUBİTAK Bilim Fuarları kapsamında okulumuz öğretmenlerinin danışmanlığında öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu 16 projenin sergilendiği Bilim Fuarımızın açılışı Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE temsilcisi Sibel Yaşin, Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Sever , Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, Eğitim Bir-Sen Gölcük Başkanı Yakup Alptekin, Gölcük ve Başiskele İlçelerinden Okul Müdürleri ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Pandemi Şartlarında yoğun mesai harcayıp Bilim Fuarımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm danışman öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. #4006Tübitak #BilimFuarlarıProjeSergi #DÖGM #MebHafız #KocaeliMEM #GölcükMEM #EyüpSultanHafızİho

Okul Kuran Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi uygulayan okulumuzun Danışma Kurulu Toplantısı Hafızlık ve Akademik Eğitim süreçlerinin değerlendirilmesi ile Okul Müdürü Nurettin Sezen, Kuran Kursu Müdürü Muharrem Arslan, Dernek Başkanı Hızır Hatipoğlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, Başiskele Müftüsü Aşur Akyol, Karamürsel İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Karamürsel İlçe Vaizi Ahmet Küçük, Başkanlık Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Nadide Okulları Genel Müdürü Süleyman Mavuş, MİKAV Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz hocamızın katılımı ile gerçekleşti.

May

Okulumuz akademik kurul tarafından planlanan eylem planı Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği ile Gölcük ilçesinde bulunan öğretmenlere duyuruldu.

Hazırlanan afiş kapsamında "Yeni Nesil Soru Hazırlama Teknikleri" konusunda yıllarca bu konuda tecrübeli soru yazarı Sn. Metin ÖZDAMARLAR tarafından gerçekleştirildi. Hocamız yeni nesil soru hazırlamada güncellenen değişiklikleri de öğretmenlere sundu. Farklı okullardan katılım olduğu seminer son derece verimli geçti.

Okulumuz bu ay ayrıca Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Rehberlik Koordinatörü Sn. Bahattin GÜNEY tarafından Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İmam Hatip Okulları Dikab Öğretmenlerine yönelik "Öğrencilerin İlgi İstikat ve Kabiliyetlerinin Keşfedilmesi, Etkili Rehberlik ve Doğru Yönlendirme" konulu seminer de gerçekleştirilmiştir. Seminerlerimiz hem katılım hem de istifade noktasında son derece verimli geçmiştir.

Seminerlerimizin tamamına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

Metin ÖZDAMARLAR Seminer: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1209289129521188&id=100013203372869

Bahattin GÜNEY Seminer: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1207951156321652&id=100013203372869

May

Bizleri kırmayıp programımıza Konuşmacı olarak katılım sağlayan Gölcük Müftümüz Sn. Emin YILMAZ ve Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Sn. Abdullah BOZ Hocamıza, Ayrıca emeklerinden dolayı DKAB zümremiz Mehmet Hafit KOÇOĞLU ve Oğuzhan ARDUÇ'a teşekkür ederiz.