Okul mescidinde beş vakit namaz cemaatle birlikte kılınmaya devam ediyor.

8.Sınıf öğrencilerimizi LGS hedefleri yolunda yarıyıl tatilinde de desteklemeye devam ediyoruz.Ayrıca Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılım için çalışmalarımız devam ediyor.

2022 LGSde üstün başarı gösteren mezun öğrencilerimiz proje okullarına yerleşerek  birçok imkan elde ettiler. Şimdilerde ise bu başarılarını 8.sınıf öğrencilerimiz ile paylaşmak üzere okulumuzda ağırlıyoruz.

8. Sınıf öğrencilerimiz ile İstanbul Lise Gezisi gerçekleştirdik. Gezimiz kapsamında Türkiye'nin en başarılı Anadolu İmam Liselerini öğrencilerimize tanıttık.

Kas

Öğrencilerin namaz konusuna yönelik bakış açısını zenginleştirecek, namazın bireysel, sosyal ve toplumsal yönlerini fark etmesini ve manevi huzuru tecrübe etmesini sağlamak amacıyla okullarda gönüllülük esasına göre katılım gösterebilecekleri "Vakti Kuşanmak" çalışması kapsamında örnek etkinlikler hazırlandı.

Ekm

Eğitimci araştırmacı yazar aynı zamanda ilahiyatçı ve hafız olan Dr. İhsan Şenocak'ı okulumuzda ağırladık.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında sinema faaliyeti gerçekleştirdik.

Ekm

5. Sınıf öğrencilerimizi Deprem Eğitim Merkezine götürerek deprem eğitimi almlarını sağladık.

Ekm

Örnek Şahsiyet Seminerleri kapsamında KOÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman'ı okulumuzda ağırladık.

Tem

Okulumuz Kocaeli'deki tüm devlet okulları arasında birinci olarak başarılı bir ortalama elde etti. Tüm öğrencilerimiz nitelikli okullara yerleşti.

LGS ORTALAMAMIZ 397,30 !

Öğrencilerimizin tamamını nitelikli okullara yerleştirerek %100 başarı elde ettik!

Tem

"Oku-Yorum" Kapsamında Hem Okuyor Hem Yorumluyoruz!

Edebiyat alanında iz bırakan eserler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek şiiri yorumlayabilmelerini, milli ve manevi değerlerinin gelişimini sağlamak üzere okulumuzun duvarlarını şiirlerle donattık.

Kocaeli ilinde görev yapan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin katılımı ile faydalı bir DÖGEP programı gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz ve aileleriyle İstanbul gezimizi gerçekleştirdik.