Okul tanıtım çalışmalarımız kapsamında ilçemizdeki tüm ilkokul öğrencilerine ulaştık.Sosyal medya hesaplarımızda afiş çalışmaları yaptık. İlkokul öğrencilerine, Kur'an Kursu hocalarına ve imamlara broşürlerimizi dağıttık. Afişlerimizi tüm cami girişlerine ve ilkokullara yerleştirdik. Okul tanıtım filmimizi sosyal medya hesaplarımızdan yayınladık. Tüm çalışmalarla birlikte birçok öğrenci ve aile okulumuzdan haberdar oldular ve ön kayıt için başvuruda bulundular.

Nis

Okulumuzda ağırladığımız ve görüş alışverişinde bulunduğumuz Kocaeli Milletvekili Sayın Mehmet Akif Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caferi Tayyar Mert'e şükranlarımızı sunarız.

Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Bölge Finalinde Üçüncülük Elde Ettik!

Öğrencilerimizin ders çalışabilmeleri gerekli araştırmaları yapabilmeleri ve kitap okuyabilmeleri için bilgisayar sınıfımızı, akademik 2 sınıfımızı açık tutuyoruz.

Dünyanın birçok ülkesindeki okullardan ulaşan kartpostallarımızı kütüphanemize İngilizce materyal olarak yerleştirdik. Öğrencilerimizle yabancı dil konusunda okuduğunu anlama kazanımını, yaşıtlarının gönderdiği mektuplarla edindirmeyi hedefliyoruz.

Orman Haftası kapsamında okulumuz bahçesine öğrencilerimiz eşliğinde yeni fidanlar diktik.

Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" Derneğine bağlı olarak Bütün Dünyada 80'den fazla ülkede uygulanan ve 6 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Uluslarası Kanguru Matematik Yarışmasında sınav merkezi olan okulumuzda  öğrencilerimizle katıldık.Öğrencilerimize başarılar ve bol matematikli günler dileriz.

Aile Akademisi çalışmaları kapsamında rehberlik servisi tarafından seminer gerçekleştirildi; veliler LGS süreci ve bu süreçte aile desteği hakkında bilgilendirildi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için ön kayıtlarımız başlamıştır. Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda verilen bağlantıya tıklayarak ön kaydınızı yapabilirsiniz.

Evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkanı Harun Aytaç İle Hafızlık Üzerine Programımızı gerçekleştirdik. Kurra Hafız Harun Aytaç hafızlık süreci ve ehemmiyeti hakkında gerek kendinden örnekler vererek gerek kıssalardan bahsederek etkileyici bir konuşma yaptı.

Şbt

"Gölcük'te Öğrenciysen" Projesi kapsamında gerçekleştirilen Satranç Turnuvasında öğrencimiz Ahmet Burak Beker birinci oldu. Ödülünü Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer verdi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün sunduğu mesleki yarışmalarda yerimizi alıyor ve etkinlikleri özenle uygulamaya, öğrencilerimizi yetiştirmeye devam ediyoruz.

Mescitte namaz sonrası sohbetlerimizlerde her hafta farklı konulara değiniliyor. Bu hafta sevgi,saygı ve hoşgörünün örnek şahsiyetleri olan Ahi Evran, Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre'den bahsedildi.

GENÇ SADA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA KOCAELİ İL BİRİNCİSİ OLDUK!

8. Sınıf öğrencilerimizi LGS hazırlık sürecinde rehberlik faaliyetlerimizle destekliyoruz.