Şbt

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için ön kayıtlarımız başlamıştır. Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda verilen bağlantıya tıklayarak ön kaydınızı yapabilirsiniz.

ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA BAŞVURUDA BULUNACAK 4. SINIF ERKEK ÖĞRENCİLERİ İÇİN "HAFIZLIĞA HAZIRLIK KURSU" BAŞVURU EKRANI AÇILDI!

BAŞVURU İÇİN LÜTFEN LİNKE TIKLAYIP FORMU DOLDURDUKTAN SONRA GÖNDER BUTONUNA BASINIZ.

Ekm

Ülkemizin 55 farklı şehirlerinden 100 gönüllü öğretmen ve 320 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 OKUL adlı e Twinning projesinde yer aldık!

Ağu

03 TEMMUZ-25 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA TOPLAM 8 HAFTA SÜREN ORYANTASYON EĞİTİMİMİZİ TAMAMLADIK!

29 Hafız Öğrencimizin İcazet Merasimini

29 Temmuz'da Çok Değerli Konuklarımızla Gerçekleştirdik!!!

Ağu

Okulumuz 2023 LGS'de ortalamasını 405.478 puana yükselterek Kocaeli İl Geneli devlet okulları içerisinde "İkinci" olmuştur.

Hafız ve Başarılı Bir Nesil İçin Kaliteli Eğitim, Yüksek Başarı Hedefi ve Tam Motiveyle Çalışmaya Devam!

İOKBS Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2023 ve ilgili mevzuata, http://www.meb.gov.tr ve http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında okulumuzda birçok faaliyet gerçekleştirerek bir şölen halinde geçmesini sağladık!

Nis

OKU-YORUM OKUMA KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ KAMPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK!

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEN ŞİİR YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDUK!

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Kocaeli İl Finalinde okulumuz öğrencilerinden Muhammed Yusuf Furuncu ikinci olarak okulumuzu onurlandırdı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Hafız Hamza DOĞDU  İl Finalinde üçüncü olarak okulumuzu onurlandır.

Okul Aile Birliği Toplantımızı tüm idareci öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirdik.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, MİKAV Başkanı Şevki Yılmaz, İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdür Caferi Tayyar Mert ve İlçe Müftüsü Emin Yılmaz'ın katılımlarıyla okulumuz öğrencileri için hizmete sunulan halı saha ve kütüphanemizin  açılışını gerçekleştirdik.

Açış programımız İstiklal Marşı ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şevki Yılmaz hocamızın konuşması ardından selamlama konuşmalarıyla devam etti. Öğrenci temsilcimiz teşekkür konuşmasında bulundu. Müftümüzün duasıyla açılışlar gerçekleştirildi. Halı sahamızı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a çiçek takdimi yapıldı. Ayrıca kütüphanemizi yapan Hira Hanımlar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ve kütüphaneyi tasarlayan ve hayır işlerine vesile olan iç mimar Aynur Kalyoncuya plaket hediye edildi. Açılış yemek ikramıyla son buldu.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için ön kayıtlarımız başlamıştır. Aşağıdaki bilgiler doğrultusunda verilen bağlantıya tıklayarak ön kaydınızı yapabilirsiniz.